FRAMED [E]BIKE AND
LIFESTYLE STORE 

Tromputte 10,
6269 BC  Margraten (NL)
info@frmd.nl
T +31 [0]43 311 02 82

FIETSEN

De bedrijfsvoering van Framed is gebaseerd op de verkoop van kwalitatief en technisch hoogwaardige innoverende producten met een goede prijs – kwaliteitsverhouding. Enkel de producten die aan die eisen voldoen worden in ons assortiment opgenomen.

RACEFIETSEN en MOUNTAINBIKES
Voor wat de verkoop van racefietsen en mountainbikes betreft is daarom gekozen voor een drietal merken die in de praktijk hebben bewezen in de fietsbranche tot de top te behoren:

E-BIKES
Naast de sportfietsen neemt met name de vraag naar fietsen met elektrische trapondersteuning (e-bikes) de laatste decennia een grote vlucht.

Aanvankelijk was het met name de oudere generatie die, vanwege ouderdom en/of gebreken geen gebruik meer konden maken van een normale fiets, massaal overstapten op een e-bike. De laatste jaren zien we dat daarnaast ook andere doelgroepen (recreatieve fietsers, jongeren) steeds meer de voordelen en het gemak van de e-bike waarderen en overgaan tot aanschaf van een e-bike van hun keuze.

Wij hebben bij de verkoop van de e-bikes eveneens gekozen voor de topmerken Cannondale en Scott.

Beide topmerken beschikken over een uitgebreid assortiment e-bikes, afgestemd op alle doelgroepen. De e-bikes hebben dezelfde hoge kwalitatieve kenmerken als de sportfietsen van dat merk.

logo